Keurmerk webwinkel

26 april 2020 2 min lezen

Onze gewaardeerde klant,

De EV-evolutie staat al voor de deur, en we zijn zo blij u te kennen als een early adaptor die om onze planeet geeft en snelle en stijlvolle schone energievoertuigen nastreeft.

We zijn ons bedrijf 7 maanden geleden begonnen in een garage, alleen gericht op Tesla accessoires. Dankzij de booming verkoop van Tesla (vooral Model 3) in Europa, samen met onze sterke relatie met leveranciers, en natuurlijk uw geweldige steun, zijn we in staat om te verhuizen naar een nieuw kantoor in Alphen aan den Rijn, in Nederland.

Onze missie is het leveren (verkoop + installatie) van betaalbare en premium EV accessoires voor de Europese landen. Onze visie is om de leverancier te worden met de meeste productvarianten, niet alleen voor Tesla, maar ook voor andere EV merken zoals VW, Nissan, Hyundai etc.

Dus, hetistijd om afscheid te nemen van"Tesla-accessoires".

Ik stel u onze nieuwe handelsnaam voor: Torque Alliance. Aangezien een sterk koppel en acceleratie één van de hoofdkenmerken is van een EV, en wij jullie, samen met andere EV enthousiastelingen als een speciale groep beschouwen, wel, met een ander chiquer woord - alliantie.

Met onze nieuwe faciliteiten, zullen wij spoedig beginnen de installatiedienst voor onze producten, vooral voor bepaalde producten zoals de elektrische poort van de machtshefklep enz. te verlenen. En wij zullen houden introducerend nieuwe producten elke maand. 

Blijf op de hoogte! 

Met vriendelijke groet / Kind regards,

Torque Alliance Team

Torque Alliance

Torque Alliance is een handelsnaam en merk van Sinovation B.V.

Antonie van Leeuwenhoekweg 32-A, 2408 AN Alphen aan den Rijn

www.torque-alliance.com | [email protected]

KVK nr. 68722230 | BTW nr. NL857563099B01

IBAN: NL9 7RABO 0319 7937 29

Milieu-impact voor een A4 print = 0,2% van een boom + 228 gram CO2 + 60W gloeilamp gedurende 14,3 uur + 10 liter water 

 

 


Laat een reactie achter

Reacties zullen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.