Keurmerk webwinkel

04 april 2020 2 min lezen

Gezien de aard van onze producten en industrie, hebben wij een goede relatie met onze leveranciers in China. Toen COVID-19 uitbrak in China rond Feb. 2020, hoorden we hartverscheurende verhalen over hoe hard de mensen in de medische zorg aan het werk waren en hoe kort het daar was aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Om het incompetente Chinese Rode Kruis te omzeilen, doneerden we rechtstreeks 20.000 FFP2 maskers uit Nederland, aan het ziekenhuis in Wuhan frontlinies.

Torque Alliance Masker Donatie

Gelukkig is de situatie in China nu min of meer gestabiliseerd; helaas gaan onze Europese landen slechts een maand later gebukt onder dezelfde nachtmerrie, dezelfde hartverscheurende verhalen doen zich overal op het continent voor.

Via ons netwerk hebben we deze keer 40.000 medische maskers ingekocht bij een hoog gekwalificeerde fabrikant in Suzhou, China, en we zijn van plan om de helft van deze partij te doneren aan ziekenhuizen, huisartsen en zelfs particulieren in Nederland.

Torque Alliance Masker DonatieTorque Alliance Masker Donatie

Helaas zijn wij niet in staat alle maskers te doneren, aangezien onze cashflow sterk is aangetast door een combinatie van donatie en vermindering van het aantal bestellingen.

Als startende onderneming doen we ons best om te helpen, maar we moeten ook overleven.

Wij verkopen de rest van de maskers in onze webshop, met nog steeds een lagere prijs in vergelijking met de lokale retailers, het doel is om onze donatie te compenseren en onze cashflow te stabiliseren. Dus, als u ook persoonlijke beschermingsmaskers nodig hebt, bent u welkom in onze webshop, onze producten voldoen aan de EU-normen voor medisch gebruik, u kunt alle gegevens en het certificaat vinden in de product pagina. 

We zijn samen, in een oorlog tegen COVID-19, we zullen deze vreselijke vijand uiteindelijk verslaan, laten we onszelf beschermen, een mooie zomer wacht ons.

Wij wensen u en uw dierbaren een veilig en gezond verblijf toe, vriendelijke groeten,

Torque Alliance Team


Laat een reactie achter

Reacties zullen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.